Torremolinos 2017

Het stukje Spanje tussen Valencia en Málaga... daar was ik nog nooit geweest! Dus waarom er niet eens met de fiets naartoe rijden hé? M'n route naar Zuid-Spanje moest per se ook via Andorra la Vella gaan. Het bezoek aan deze dwergstaat stond 2 jaar geleden al op m'n programma, toen ik met Patrick heen en weer naar Salou fietste, maar werd wegens de plaatselijke slechte weersomstandigheden op dat moment geannuleerd.

Nu had ik een route dwars door Frankrijk gepland, naar Toulouse, om dan via Ax-les-Thermes naar Andorra te klimmen en zo Reus aan de Costa Daurada (Catalonië) te bereiken. Vervolgens zou ik langs de overige Spaanse Costa's (Costa del Azahar, Costa de Valencia, Costa Blanca, Costa Cálida, Costa de Almería, Costa Tropical en uiteindelijk ook de Costa del Sol) verder naar m'n bestemming Torremolinos fietsen.

Spanje is natuurlijk een populaire vakantiebestemming en ik wist dat ik enkele vrienden/collega's kon ontmoeten onderweg. In het voorjaar werden afspraken gemaakt en tussen Reus en Torremolinos had ik bijgevolg 6 leuke ontmoetingen met die vrienden!

Een uitgebreid verslag en foto's zijn hieronder terug te vinden... Veel lees- en kijkplezier!

* Verslag

* Statistieken

* Rittenoverzicht

* Foto's:
     - deel 1: Schellebelle - Andorra la Vella
     - deel 2: Andorra la Vella - Aguilas
     - deel 3: Aguilas - Torremolinos