WIE BEN IK ...?Naam:                  Lammens
Voornaam:           Geert
Geboortedatum:   04 mei 1970 - Kinshasa (ZaÔre)
Woonplaats:        Schellebelle (Oost-Vlaanderen)
Werkgever:          Volvo Group Belgium
Hobby's:                fietsen (lange afstand) en puzzelen
Status:                  gescheiden met twee dochters


Op 4 mei 1970 werd ik als zoon van een ontwikkelingssamenwerker geboren in Lovanium, de Universiteitscampus van Kinshasa - ZaÔre (de hedendaagse Democratische Republiek Congo).


In 1973 (m'n broer Koen was net geboren) verhuisden we naar buurland Rwanda, ook wel het "Land der 1000 Heuvels" genoemd, waar we enkele jaren in het binnenland (Nyanza) woonden.

Toen we ouder werden verhuisden we weer, naar Kigali deze keer (hoofdstad van Rwanda). Ik kreeg enkel les in de voormiddag, waardoor ik in de namiddag steeds m'n favoriete sport kon beoefenen: tennis.

In 1985 verhuisden we alweer, terug naar Kinshasa. Maar toen in 1989 de politieke problemen tussen BelgiŽ en ZaÔre pas goed begonnen, was een definitieve terugkeer naar BelgiŽ onvermijdelijk.

Met de studies "Toerisme" wou ik later in het buitenland gaan werken, maar het studeren was niet voor me weggelegd. Na enkele interims kon ik eind 1993 beginnen bij Volvo Trucks.

Na mijn terugkomst in BelgiŽ was de interesse in het tennis wat verzwakt en ben ik beginnen fietsen. Eerst gewoon het woon- werkverkeer, daarna hier en daar eens een klassieker meerijden, dan eens een fietsvakantie proberen, enz... Zo reed ik elk jaar wat meer en wat verder, met 2009 als voorlopig topjaar: 50.581 km!

In het menu hiernaast kunnen jullie alvast een hele hoop foto's, verslagen, statistieken,... van m'n vele fiets- en andere avonturen bekijken.

Veel plezier!!

Geert